Morkų užtepėlė: nuostabaus sumuštinių priedo receptas

Nuotrauka: iš viešų šaltinių

Morkų užtepėlė – paprastas būdas kasdienius užkandžius paversti spalvingais, skaniais ir sveikais

Tai puiki užtepėlė tiems, kurie nori paįvairinti užkandžius ir padaryti juos ne tik skanius, bet ir sveikus.

Maisto tinklaraštininkė Yuliia Senych pateikė paprastą morkų užtepėlės receptą, kuris puikiai tiks prie rytinių skrebučių, sumuštinių ar net kaip užkandis vakarienei.

Receptas

Sudėtis:

  • šviežios morkos 250 g
  • virti kiaušiniai 2 vnt.
  • kietasis arba lydytas sūris 70 g
  • 2-3 skiltelės česnako
  • grietinė 3 šaukštai.
  • druskos
  • pipirai

Maisto gaminimas

  1. Šviežias morkas sutarkuokite smulkia tarka.
  2. Įdėkite tarkuotų virtų kiaušinių, sūrio ir česnako.
  3. Įdėkite grietinės, grietinėlės sūrio arba majonezo.
  4. Druskos ir pipirų pagal skonį, viską gerai išmaišykite iki vientisos masės.
  5. Užtepėlę galima iš karto patiekti ant duonos, krekerių ar pitos duonos. Ji taip pat puikiai tinka užkandžiauti darbe ar mokykloje.

Morkų užtepėlė – tai paprastas būdas kasdienius užkandžius paversti spalvingais, skaniais ir sveikais. Išbandykite šį receptą ir patikėkite, jis greitai taps jūsų mėgstamiausiu.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Naudingi patarimai ir gyvenimo gudrybės